Fusing, nieuwe ideeën met plastic

Plastic is een veelzijdig materiaal om mee te werken. In deze workshop leer je hoe je plastics met elkaar kunt versmelten en hoe je plastic kunt vervormen. Elk soort plastic vervormt weer anders en geeft andere mogelijkheden en structuren.

De ochtend staat in het teken van experimenteren met plastic. ‘s Middags maak je een collage, sieraden of tasje waarin je het bewerkte plastic kunt verwerken met andere textiele materialen zoals organza, tule of diverse stoffen.

Je kunt verschillende materialen meenemen zoals: diverse soorten plastic tasjes, verpakkingsfolie, groenten en fruitnetjes, diverse restjes stof, garensoorten enz.. Maar natuurlijk is er in de workshopruimte ook van alles aanwezig.

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Datum:

Kosten: € 80 (inclusief materiaal, koffie, thee en lunch)

NIEUW Art-Quilt
Ben je ook al enige tijd actief met quilten? En nog steeds gek op stofjes, draadjes, materialen, maar zou je eigenlijk wel eens wat méér willen, wat ánders willen. Kijk je met bewondering naar de Art-Quilts van anderen en denk je: zou ik dat ook kunnen? Dan is deze serie workshops misschien wel iets voor jou.