Textiele ´tweets´

Textiele ‘Tweets’
Je komt het overal tegen: Twitter. Tv-programma’s, kranten, tijdschriften, ze doen allemaal wel iets met Twitter. Eerst alleen populair bij de internetfreaks, nu beginnen meer en meer mensen te ´twitteren´. Een ´tweet´ is een korte berichtje dat je via internet publiceert.
In deze workshop, Textiele ‘Tweets’, gaan ook wij aan de slag met ´korte berichtjes´ in verschillende textiele technieken. Kleine, snelle textiele ´berichtjes´. Het eerste deel van de dag zijn we vooral bezig met deze kleine experimentele berichtjes. We leren daarbij gebruik maken van verschillende technieken zoals, fushing, transfer, bedrukken, stikken etc etc. In de middag gaan we de berichtjes samen brengen tot een vorm. Er zijn heel veel verschillende materialen aanwezig waar je mee kunt werken en experimenteren, maar je kunt ook eigen materialen als lapjes, papiertjes, stokjes, foto’s, briefjes, en dergelijke meenemen.

Datum: 6 mei
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Prijs: €80 (inclusief materiaal, boekje over ‘Textiele Tweets’, koffie, thee en lunch)

NIEUW Art-Quilt
Ben je ook al enige tijd actief met quilten? En nog steeds gek op stofjes, draadjes, materialen, maar zou je eigenlijk wel eens wat méér willen, wat ánders willen. Kijk je met bewondering naar de Art-Quilts van anderen en denk je: zou ik dat ook kunnen? Dan is deze serie workshops misschien wel iets voor jou.