COACHING eigen beeldend werk

Het doel van mijn coaching is gericht op het verder ontwikkelen van je beeldend vormgeven. Degenen die mij kennen van mijn lessen, weten al een beetje hoe dat gaat. Naar aanleiding van hetgeen we zien in je werk, dat niet af hoeft te zijn, en de wensen die je hebt, kijken we hoe het proces verder zich kan gaan ontwikkelen.
Soms zit je op een dood spoor, of herhaal je jezelf teveel. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, of vind je juist dat je te weinig één richting hebt.
Iedereen heeft andere vragen. Soms zijn je vragen niet eens helder, ook dat kan.
Samen zoeken we naar het vervolg van je weg, zodat je vanuit het gesprek weer met veel plezier verder kunt werken, weer een richting hebt. En het daarbij behorende vertrouwen in jezelf én je werk.

Voor het coaching aanbod hanteer ik een drie-stappenplan.

· je krijgt een mail vooraf met enkele vragen, waarmee ik je help om je coaching vraag helder te krijgen.

· je krijgt een uur coaching, waarbij je ook je werk en eventuele materialen meeneemt, we die bespreken en antwoorden vinden op je vragen en het pad ‘hoe nu verder’?

· je krijgt een verwerkingsmail, waarin een aantal zaken worden aangestipt waar je weer een periode mee vooruit kunt. Soms ook een enkele opdracht als je dat prettig vindt

Datum en Tijd: in overleg
Plaats: Vught, atelier Esschestraat 106

Prijs: €85 (voor het driestappen plan )

inschrijving. carolamokveld@gmail.com

NIEUW Ecoprint Masterclass
Een driedaagse ecoprinten. Waarbij je heel veel leert over allerlei verschillende beitsen, druktechnieken, en tannines. Je prints gaan met stappen vooruit en je leert het proces en de reacties van de bladeren met beits en tannine beter begrijpen en toepassen.