Een fantastisch avontuur

Een FANTASTISCH AVONTUUR voor (groot)ouder en kind.

Tijdens deze workshop inde herfstvakantie, maken jullie ieder maar toch samen een boek, geïnspireerd op je eigen fantasie, woorden die je meeneemt en beeldmateriaal dat in het atelier aanwezig is. Het verhaal zal gaan over jullie zelf maar dan nét even anders, gekker, grappiger, spannender… zoals dat gaat in een boek. Aan het eind van de workshop gaan jullie met twee unieke woord & beeldboeken naar huis, eentje waarin jezelf de held bent en eentje waarin de ander de hoofdrol speelt. Een heerlijke dag voor wie houdt van samen praten, kijken en fantaseren, samen beleven en vormgeven. De workshop geef ik samen met schrijfster Sietske Mol.


Leeftijdsindicatie kinderen: van 7 tot 12 jaar


Alle materialen zijn bij de prijs inbegrepen en natuurlijk ook de koffie, thee, limonade en een heerlijke gezonde lunch!


Datum: maandag 15 oktober in de Herfstvakantie
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Kosten: € 125 per duo

NIEUW Art-Quilt
Ben je ook al enige tijd actief met quilten? En nog steeds gek op stofjes, draadjes, materialen, maar zou je eigenlijk wel eens wat méér willen, wat ánders willen. Kijk je met bewondering naar de Art-Quilts van anderen en denk je: zou ik dat ook kunnen? Dan is deze serie workshops misschien wel iets voor jou.