Kinderateliers

Werken in een echt kunstenaarsatelier! Het Kinderatelier is voor kinderen van 6 jaar-12 jaar. In het Atelier wordt geschilderd, getekend, gewerkt met papier, textiel en hout, vlak en ruimtelijk, er worden T-shirts bedrukt, boeken gemaakt, zelf geschept papier gemaakt en wat je maar kunt bedenken, of niet eens bedenken. Er wordt gewerkt vanuit verhalen, gedichtjes, of andere inspiratiebronnen. Er is aandacht voor de ontwikkeling van het beeldend vermogen en verschillende vaardigheden. We kijken ook samen naar het werk van andere beeldende kunstenaars om ons door hen te laten inspireren.

De kinderen van dit kinderatelier hebben met hun werk geëxposeerd in het Wereldmuseum in Rotterdam, het Historisch museum in Vught en galerie Panacea.

Woensdagmiddag 13.30 - 15.00 of 15.30 - 17.00 uur
Vrijdagmiddag 13.30 - 15.00 of 15.30 - 17.00 uur

6 lessen € 90 (inclusief alle materialen, drinken en iets lekkers)
Na 6 lessen is er een kleine tentoonstelling van het werk van de verschillende groepen. De kinderateliers hebben minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers

aanmelden via 06-21398191 of ruimtevoorkunst@kpnmail.nl

NIEUW Art-Quilt
Ben je ook al enige tijd actief met quilten? En nog steeds gek op stofjes, draadjes, materialen, maar zou je eigenlijk wel eens wat méér willen, wat ánders willen. Kijk je met bewondering naar de Art-Quilts van anderen en denk je: zou ik dat ook kunnen? Dan is deze serie workshops misschien wel iets voor jou.