Wandeling in beeld

Voor liefhebbers start binnenkort de workshop ‘wandeling in beeld’. Een workshop die bestaat uit een halve dag op zaterdag en 2 vervolg zaterdagen.

De eerste zaterdag trekken we naar buiten en zullen ‘een wandeling’ maken. Of deze wandeling lang of kort is zal afhangen van onze manier van lopen, maar vooral ook van onze manier van kijken.

Tijdens deze wandeling leggen we ervaringen, beelden, gevoelens vast door middel van foto, schets of verzameld materiaal. Dit zal gebeuren naar aanleiding van meer en minder gerichte opdrachten.

De wandeling kan opgevat worden als een beweging van a naar b, maar ook als een totaalindruk.  Op de zaterdagen die hier op volgen wordt deze verkregen informatie geordend tot een persoonlijk ‘verslag’ en uiteindelijk vormgegeven in één of meerdere beelden. Dit ‘beeld’ kan zowel twee als driedimensionaal zijn. Gewerkt kan worden met diverse materialen en technieken. Niet alleen ‘de wandeling’ wordt in beeld gebracht, maar vooral ook het ontstaansproces.

Data:

Tijd 10.00 – 16.00 uur

Kosten: € 195 (inclusief koffie voorafgaand aan de wandeling, boekje ter inspiratie en verwerking opdrachten, koffie, thee, lunch tijdens de atelierdagen)

NIEUW Art-Quilt
Ben je ook al enige tijd actief met quilten? En nog steeds gek op stofjes, draadjes, materialen, maar zou je eigenlijk wel eens wat méér willen, wat ánders willen. Kijk je met bewondering naar de Art-Quilts van anderen en denk je: zou ik dat ook kunnen? Dan is deze serie workshops misschien wel iets voor jou.