Masterclass beeldboeken

Op verzoek van veel deelnemers staat er ook dit jaar weer een masterclass Beeldboeken op het programma. Dit jaar wel met een iets andere insteek. We starten de serie met een inspiratiedag in de Koninklijke Bibliotheek rondom het thema BOEK. We bezoeken de boekbindbeurs in Leiden en werken met door ons zelf bewerkt of gemaakt papier of textiel (van eventueel eerdere masterclasses). Iedere bijeenkomst wordt er weer een nieuw boekje gemaakt en door de serie heen werkt iedereen aan verschillende opdrachten en thema’s.

In deze masterclass zullen 8 bijeenkomsten plaatsvinden in tegenstelling tot de 6 van de eerdere masterclass. 1 inspiratiedag Den Haag op donderdag 20 september met bezoek aan de Koninklijke Bibliotheek, Museum Meermanno en Damen/winkel in papier en boekbindmaterialen. 1 dag bezoek aan de boekbindbeurs op zondag 11 november in de Pieterskerk in Leiden.

6 workshopdagen:

Donderdag: 2018: (20 september Den Haag) – 11 oktober – 1 november – (11 november Leiden) – 13 december

2019: 10 januari – 14 februari – 7 maart

woensdag: 2018: (20 september Den Haag) – 10 oktober – 31 oktober – (11 november Leiden) – 12 december

2019: 9 januari – 13 februari – 6 maart

Kosten: € 495, inclusief entree musea, rondleidingen, entree boekbindbeurs, koffie, thee en lunch tijdens workshopdagen, alle materialen, boekjes rondom technieken en boekbinden.

Exclusief reiskosten, koffie thee en lunch tijdens excursies.

NIEUW Art-Quilt
Ben je ook al enige tijd actief met quilten? En nog steeds gek op stofjes, draadjes, materialen, maar zou je eigenlijk wel eens wat méér willen, wat ánders willen. Kijk je met bewondering naar de Art-Quilts van anderen en denk je: zou ik dat ook kunnen? Dan is deze serie workshops misschien wel iets voor jou.